Reforma Colera

La planta superior d'una casa entre mitgeres, en doble alçada, necessita renovar-se per millorar-ne els requeriments i l'acondicionament,  i es vol aprofitar l'actuació per arribar fàcilment a un terrat inaccesible, mitjançant la construcció d'una passera suficientment àmplia per donar continuïtat a la biblioteca que hi ha a l'altell.

Com a consequència de la construcció d'aquesta passera s'haurà eliminar un volum central que fragmenta l'espai, millorant l'entrada de llum natural al fons de la sala, i permetrà una lectura espaial més rica de tot el conjunt.

Com a complement ambiental s'incorporara un model de llar de foc encastable, que ajudarà a disminuir el consum en calefacció a l'hivern.

 
     

REFORMA DE LA PLANTA SUPERIOR D'UN HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES

EMPLAÇAMENT

Colera, Girona

PROMOTOR

Privat

SUPERFICIE TOTAL CONSTRUIDA

--

DATA PROJECTE / OBRA

2011