Pis a Consell de Cent

El pis es desenvolupa en un sol nivell. Malgrat ser un edifici típicament de l’eixample, la disposició dels patis fa que tingui un percentatge de façana molt superior que la majoria de pisos de la zona, ja que la figura contigua (xamfrà) no arriba a la profunditat màxima edificable.

 Els clients requerien d’un pis flexible i capaç de transformar-se d’una cel·la mínima (dormitori, bany i sala-cuina) fins un habitatge complert (dormitoris, banys, cuina, menjador i sala). A aquest efecte el projecte proposa la redistribució interior.

 A façana a carrer és manté la sala d’estar i el menjador. La cuina, es situa al centre del pis, en un espai multi funció que inclou un zona per menjar i zona d’estar. Al voltant d’aquest espai es situen els dormitoris. El programa funcional segueix essent d’habitatge.

 

 
     

PROJECTE DE REFORMA INTERIOR D'UN HABITATGE

Emplaçament

Carrer Consell de Cent, Barcelona

Promotor

Privat

Superfície construida

110 m2

Data projecte / obra

 2016