Loft a Gràcia

El projecte consisteix en convertir les dues plantes diàfanes d'un local poc comercial en una serie de nous espais polivalents que permetin conservar l'us d'oficina o despatx professional i, compatibilitzar-ho si s'escau, amb l'us residencial en funció de les necessitats canviants del seus arrendataris.

La vocació del projecte s'ha centrat en obtenir una versatilitat màxima en la manera de viure i treballar, i d'ocupar l'espai.

A la planta baixa, una barra office i un armari suspès, convenientment disposats, permeten obtenir dos espais més o menys equivalents sense que es perdi la percepció unitària de l'espai diàfan original. A la planta superior s'hi disposa un envà lleuger i dues portes correderes que també permeten multiplicar les possibilitats d'us.

 
     

PROJECTE D'UN LOFT

Emplaçament

Carrer Escorial, Barcelona

Promotor

Privat

Superfície construida

80 m2

Data projecte / obra

2014 / 2015